S’acaba el curs 2015-2016!! // Se acaba el curso 2015-2016!!

fi-de-curs

El divendres 17 de Juny Festa Fi de Curs

Un any més arriba la fi de curs i, un any més, volem celebrar que hem pogut contribuir amb el nostre granet d’arena a fer que l’escola dels nostres fills i filles siga cada any una miqueta millor i en açò estem…

Així és que el divendres dia 17 de juny l’AMPA organitza la festa fi de curs en el pati del col·legi, encara que les classes finalitzen el dimarts 21 de juny. Com tots els anys podrem trobar:

18:00 Unflables per als xiquets, pinta cares, globoflexia, manualitats, dibuixos. Jocs                   com: Paracaigudes, parchís gegant, i alguna novetat més.

20:00 Graduació dels més xicotets que acaben la seua etapa d’infantil i dels majors                   que acaben la seua etapa de primària per a començar una nova fora del nostre                 col·legi.

22:00 Sopar a la fresca on l’AMPA posarà a la disposició dels socis les taules i les                        cadires. El sopar com tots els anys es porta de casa i per als més marxosos                       tindrem DISCOMOVIL fins a les 01:30.

El pàrquing adjacent al poliesportiu, estarà obert fins a les 23:00 hores i podrà accedir-se al col·legi per l’interior del poliesportiu. Fins a les 23:00 hores l’accés al pàrquing serà lliure. A partir de les 23:00, per a evitar que el poliesportiu quede obert sense vigilància, es tancarà el pàrquing i es tornarà a obrir a la 1:00. Qui vulga anar-se’n de 23:00 a 1:00, haurà de treure el vehicle del parquing a les 23:00 hores.

Us esperem

Vine a fer AMPA, vine a fer escola!

________________________________________

 El viernes 17 de Junio Fiesta Fin de Curso

Un año más llega el fin de curso y, un año más, queremos celebrar que hemos podido contribuir con nuestro granito de arena a hacer que la escuela de nuestros hijos e hijas sea cada año un poquito mejor y en eso estamos…

Así es que el viernes día 17 de junio el AMPA organiza la fiesta fin de curso en el patio del colegio, aunque las clases finalizan el martes 21 de junio. Como todos los años podremos encontrar:

18:00 Hinchables para los niños, pinta caras, globoflexia, manualidades, dibujos.                        Juegos como: Paracaídas, parchís gigante y alguna novedad más.

20:00 Graduación de los más pequeños que terminan su etapa de infantil y de los                       mayores que terminan su etapa de primaria para empezar una nueva fuera de               nuestro colegio.

22:00 Cena a la fresca donde el AMPA pondrá a disposición de los socios las mesas y                 las sillas. La cena como todos los años se trae de casa y para los más marchosos               tendremos DISCOMOVIL  hasta las 01:00.

El parking adyacente al polideportivo, estará abierto hasta las 23:00 horas y podrá accederse al colegio por el interior del polideportivo. Hasta las 23:00 horas el acceso al parking será libre. A partir de las 23:00 para evitar que el polideportivo quede abierto sin vigilancia, se cerrará el parking y se volverá a abrir a la 1:00. Quien quiera irse entre las 23:00 y la 1:00, deberá sacar el vehículo del parking a las 23:00 horas.

Os esperamos

Vine a fer AMPA, vine a fer escola!

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s