Què fa l’AMPA?

Fullet valenciàFolleto castellano

Penses que no pots participar?

10 respuestas a Què fa l’AMPA?

 1. Mònica dijo:

  Hola. Quan falta una setmana perquè comence l’escola i amb les noves mesures de seguretat com ara l’entrada escalonada a l’escola, em pregunte com es va a fer? A l’escola està clar que cada grup esperarà al pati el seu torn per pujar a l’aula però com es va a fer una entrada escalonada des de casa fins a la porta de l’escola? Açò no és competència de l’escola, és competència de l’ajuntament. S’ha contactat des de l’AMPA amb l’ajuntament per saber com es va a fer i com hem d’actuar les famílies? Hem d’anar tots amb bicicleta o a peu? Es pot anar amb cotxe? Com es coordinaran a més de 500 famílies perquè els camins a l’escola siguen segurs? Moltes gràcies i una salutació.

 2. Mònica dijo:

  Hola.
  No sé si em podeu informar de ¿a quina confederació està acollida la nostra AMPA?
  Moltes gràcies i una salutació.

 3. Julio Cercos dijo:

  Estaría muy bien retomar el tema del ajedrez e intentar desbloquearlo. es difícil entender el por que 4 bloquean un tema que interesa a muchos. habrá que recoger información. Y ya que mañana jueves día 28 hay reunión del Ampa a las 21:00 sacaremos el tema. También recordar que mañana son las votaciones al consell escolar.

 4. La Reina Mab dijo:

  Hola, me gustaría saber cómo se ha resuelto el tema del ajedrez.Creo que alguien del Ampa iba a informarse en la dirección del centro. Podriáis hacer algún comentario al respecto,me gustaría saber qué se va hacer, o cual ha sido el contenido de dicha reunión y que nos lo contaseis a todos.
  Muchas gracias.

 5. La Reina Mab dijo:

  Estoy de acuerdo contigo Bea,estaría bien que esté blog no sólo sirviese para informar puntualmente sino también un lugar para propuestas,para intercambio de ideas y para compartir nuestros problemas, desbloqueando y actuando como un grupo eficiente y unido en casos de urgencia como el caso del ajedrez u otros para que con la fuerza de un grupo no se demore la solución en el tiempo.
  Respecto de lo de la tubería de la fuente del patio(que según tus sospechas ha provocado problemas gastrointestinales a tu hijo) yo te propongo que vuelvas a hablar con el ayuntamiento insistiendo en el tema más concreto de la tubería y que la muestra se coja del colegio.Eso nos tranquilizaría a todos.

 6. bfbeatrice dijo:

  Hola,
  He llegit en el llibre d’actes de les reunions que 4 pares de Infantil han bloquejat el projecte de escacs previst i per el cual l’Ampa va fer una donació.
  La raó exposta és que llevaria temps a l’ensenyament de les matemàtiques.
  Propose fer passar una circular demanant firmes de pares d’infantil que estiguen a favor d’este projecte. Amb més de 4 firmes, és pot esperar que el projecte torne a ésser d’actualitat.
  Grácies per els vostres comentaris i per la vostra ajuda,
  Bea B

 7. bfbeatrice dijo:

  Hola,
  Voldria fer una proposta para la presentació en aquest blog: és podria informar de les reunions mensuals – jo mateixa podria insertar els comentaris de les reunions.
  Per altra part, és podria afegir les propostes i els debats dels consells escolars, ja que poc sabem dels continguts.
  Moltes grácies,
  Bea B, mare de INF2

 8. bfbeatrice dijo:

  Hola, el més passat vaig demanar a l’ajuntament informació de qualitat de les tuberies i de l’aïgua en el CEIP El Crist. Alguns pares podrien ajudar-me en la lectura de l’informe d’anàlisi d’aïgua que m’han comunicat ?
  Grácies,
  Bea B

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s