Escola de famílies

Que difícil sembla de vegades acompanyar als infants en el procés de crèixer! Com a mares, pares, tutors, de vegades tenim dubtes, no sabem cap on tirar, necessitem més informació o simplement tenim curiositat sobre algún tema en particular.

A l’AMPA ens arriba de vegades informació que ens pot ajudar en la nosta tasca de criança i que difonem puntualment. Però sols succeïr que aquesta informació queda a poc a poc oculta entre totes les comunicacions que fem.

Per evitar-ho, hem volgut crear un espai on poder consultar aquesta informació i on puguem trobar idees inspiradores sobre temes relacionats amb l’educació. Esperem que aquesta selecció us resulte d’interés.

  • Materials desenvolupats per la UPCCA

    La Unitat de Prevenció Comunitaria de Conductes Adictives de l’Ajuntament de Meliana desenvolupa una sèrie de materials per als cursets que organitza. Aquestos cursets estan enfocats a la prevenció de conductes adictives en joves i adolescents (en castellá). Ací teniu els materials:

Periodicament publiquen nous materials. Podeu trobar-los tots a la pagina web de la UPCCA.

Aquestos videos ens semblen una vitrina increible per conéixer i aprendre d’experts al voltant de l’Educació per una vida millor en el seu sentit més general. Els videos tenen el format d’una entrevista amb una persona experta en una temàtica en particular i de cadascun d’ells podeu trobar una versió reduïda per entrar en matèria (al voltant de 5-7 minuts) i una versió completa per si voleu saber més (al voltant d’un hora). Ací tenieu alguns exemples:

Alberto és un pare de la nostra escola 🙂

Més videos

Página web del projecte «Un proyecto de educación para una vida mejor«