Extraescolars 2019-20

Estimadas famili@s:

Com cada any estem organitzant les activitats extraescolars. Seran bàsicament les mateixes que l’any passat excepte anglés. Us adjuntem els horaris a continuació. Enguany la matrícula es realitzarà directament amb les empreses que realitzen l’extraescolar (fixeu-vos bé les edats que són admeses en cada activitat):

*ACTUALITZAT horari matricula extraescolars de migdia*

En el cas de les extraescolars de migdia podeu passar pel col·legi per a fer la matrícula directament amb l’encarregada de SERUNIÓN (Trini): dilluns 30 de setembre (de 9,00  a 10,00) i dijous a la vesprada (de 15.30 a 16.30)

– En el cas de les extraescolars de la vesprada en consergeria podeu trobar els impresos per a apuntar-vos directament a cadascuna de les extraescolars.  Una vegada emplenat deixeu-los en la bústia de l’AMPA. També els podreu descarregar a la nostra web perquè pugueu portar-los emplenats des de casa. En qualsevol cas s’han de deixar en la bústia de l’AMPA. Des de l’AMPA els farem arribar directament a cada empresa perquè puga fer una previsió de monitors.

INICI EXTRAESCOLARS

Migdia: Per a donar temps a la posada en marxa de l’horari complet del menjador, començaran la setmana del 14 d’octubre

Vesprada: Començaran l’1 d’octubre. Us preguem deixeu les fitxes en la bústia com a màxim fins al dia 30 de setembre.

NO SOCIS DE L’AMPA

La matrícula és gratuïta per a les famílies associades a l’AMPA. En cas contrari, la matrícula és de 50 euros per extraescolar. Si preferiu fer-vos socis la quota per família és de 30 euros anuals. Per a formalitzar la inscripció a les extraescolars, en cas de no ser socis haureu d’aportar juntament amb els fulls d’inscripció la fitxa d’inscripció a l’AMPA (o correu rebut després de la inscripció on-line en la web de l’AMPA).   La falta d’algun d’aquests documents anul·larà la matrícula del vostre fill/a.

Rebeu una cordial salutació

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS AMPA CEIP EL CRIST

https://ampaelcristmeliana.wordpress.com/       –      ampaelcristmeliana@gmail.com

Estimadas famili@s:

Como cada año estamos organizando las actividades extraescolares. Van a ser básicamente las mismas que el año pasado. Os adjuntamos los horarios a continuación. Este año la matrícula va a realizarse directamente con las empresas que realizan la extraescolar (fijaos bien en las edades que son admitidas en cada actividad):

*ACTUALIZADO horario matricula extraescolares de mediodia*

– En el caso de las extraescolares de mediodía podéis pasar por el colegio para hacer la matrícula directamente con la encargada de SERUNIÓN (Trini): lunes 30 de septiembre (de 9,00  a 10,00) y jueves por la tarde (de 15:30 a 16:30)

– En el caso de las extraescolares de la tarde en conserjería podéis encontrar los impresos para apuntaros directamente a cada una de las extraescolares.  Una vez cumplimentado dejadlos en el buzón del AMPA. También os los adjuntamos escaneados para que podáis llevarlos cumplimentados desde casa. En cualquier caso se tiene que dejar en el buzón del AMPA. Desde el AMPA se lo haremos llegar directamente a cada empresa para que pueda hacer una previsión de monitores.

INICIO EXTRAESCOLARES

Mediodía: Para dar tiempo a la puesta en marcha del horario completo del comedor, comenzarán la semana del 14 de octubre

Tarde: Comenzarán el 1 de octubre. Os rogamos dejéis las fichas en el buzón como máximo hasta el día 30 de septiembre.

NO SOCIOS DEL AMPA

La matrícula es gratuita para las familias asociadas al AMPA. En caso contrario, la matrícula es de 50 euros por extraescolar. Si preferís haceros socios la cuota por familia es de 30 euros anuales. Para formalizar la inscripción a las extraescolares, en caso de no ser socios deberéis aportar junto con las hojas de inscripción la ficha de inscripción al AMPA (o correo recibido tras la inscripción on-line en la web del AMPA).   La falta de alguno de estos documentos anulará la matrícula de vuestro hijo/a.

Recibid un cordial saludo

Esta entrada fue publicada en Extraescolares. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s