Divendres 22 de Juny Festa Fi de Curs//Viernes 22 de junio Fiesta Fin de Curso

banderinesbanderines

Un any més, arriba el final de curs i com no, la Festa Fi de curs de l’AMPA, una de les fites importants en la nostra escola. Aquest any, volem anar un pas més enllà perquè a més de ser un espai on compartir menjar i xerrades, siga una oportunitat per construir i reforçar la comunitat educativa de la nostra escola.

Per a això, la Comissió de Fi de Curs de l’AMPA, ha transformat els inflables en jocs i tallers col·laboratius per als menuts i durant el sopar tindrem alguna sorpresa per als més grans.

Així és que divendres dia 22 de juny no oblideu vindre a l’escola amb ganes de passar-ho bé i de bon rotllo. Els horaris a tenir en compte són els següents:

18:30-20:00

4 tallers perquè els xiquetes i xiquetes juguen, es divertisquen i en definitiva ho passen bé:

Taller de multicirc, Gimcana, Batucada i Stacking.

Els tallers es desenvoluparan de forma simultània en diferents parts del pati, amb les suficients sessions perquè les xiquetes i els xiquets puguen anar acudint als que els interesse.

20:00- 21:00

Graduació dels més xicotets que acaben la seva etapa d’infantil i dels grans que acaben la seva etapa de primària per començar una nova fora de la nostra escola.

21:00 – 00:30

Sopar a la fresca on l’AMPA posarà a disposició dels socis les taules i les cadires, que haureu de recollir i deixar plegades en els llocs habilitats a mesura que aneu acabant.

El sopar i la beguda com tots els anys es porta de casa i per als més marxosos tindrem MÚSICA EN DIRECTE fins a les 00:30.

També hi haurà accés directe al bar del poliesportiu des del pati de l’escola.

Podeu fer ús de l’aparcament exterior que l’Ajuntament ha habilitat a la zona d’infantil.

IMPORTANT: NO APARQUEU DINS EL POLIESPORTIU. ES TANCARÀ QUAN ACABEN ELS OBRERS I NO ES TORNARÀ A OBRIR

Us esperem. Veniu a fer escola!

Aquesta festa està subvencionada per l’Ajuntament de Meliana

banderinesbanderines

Un año más, llega el final de curso y como no, la Fiesta Fin de curso del AMPA, uno de los hitos importantes en nuestro cole. Este año, queremos ir un paso más allá para que además de ser un espacio en el que compartir comida y charlas, sea una oportunidad para construir y reforzar la comunidad educativa de nuestro cole.

Para ello, la Comisión de Fin de Curso del AMPA, ha transformado los inflables en  juegos y talleres colaborativos para los peques y durante la cena tendremos alguna sorpresa para los mayores.

Así es que el viernes día 22 de junio no olvidéis venir al cole con ganas de pasarlo bien y de buen rollo. Los horarios a tener en cuenta son los siguientes:

18:30-20:00
4 talleres para que los niños y niñas jueguen, se diviertan y en definitiva lo pasen bien:

Taller de multicirco, Gymcana, Batucada y Stacking.

Los talleres se desarrollaran de forma simultánea en distintas partes del patio, con las suficientes sesiones para que las niñas y los niños puedan ir acudiendo a los que les interese.

20:00 a 21:00
Graduación de los más pequeños que terminan su etapa de infantil y de los  mayores que terminan su etapa de primaria para empezar una nueva fuera de nuestro colegio.
21:00 – 00:30 Cena a la fresca donde el AMPA pondrá a disposición de los socios las mesas y las sillas,  que deberéis recoger y dejar plegadas en los lugares habilitados conforme vayáis acabando.

La cena y la bebida como todos los años se trae de casa y para los más marchosos tendremos MÚSICA EN DIRECTO hasta las 00:30.

También habrá acceso directo al bar del polideportivo desde el patio del cole.

Podéis hacer uso del aparcamiento exterior que el Ayuntamiento ha habilitado en la zona de infantil.

IMPORTANTE: NO APARQUEIS DENTRO DEL POLIDEPORTIVO. SE CERRARÁ CUANDO ACABEN LOS OBREROS I NO SE VOLVERÁ A ABRIR

Os esperamos. ¡Venid a hacer escuela!

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias, Talleres para la Comunidad y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s