Xerrades per a mestres sobre necessitats particulars de l’aprenentatge//Charlas para maestros-as sobre necesidades particulares del aprendizaje

Seguint amb les xarrades que iniciarem l’any passat sobre xiquets i xiquetes amb necessitats particulars en l’aprenentatge, enguany hem organitzat 3 xarrades dirigides al professorat.

Començàrem divendres passat 27 d’abril amb una xarrada sobre Alumnat amb Altes Capacitats Intel·lectuals en la qual comptàrem amb la col·laboració de l’experta de l’Associació valenciana de Suport al Superdotat i Talentós (Avast) Mª Luz Bueno a la qual va assistir pràcticament tot el professorat.

Divendres que ve 18 de maig es parlarà sobre Trastorn amb Dèficit d’Atenció i/o hiperactivitat en la qual comptarem amb els experts de l’Associació de Pares per a xiquets i adolescentes amb dèficit d’atenció i hiperectivitat – APNADAH i finalitzarem el 25 de maig amb la xarrada sobre la síndrome d’Asperger que serà impartida per experts de l’Associació Asperger València TEA.

Esperem que les xarrades faciliten la labor docent del professorat i els permeta incorporar amb major facilitat adaptacions curriculars als xiquets que ho necessiten.

Aquestes xarrades estan subvencionades per l’Ajuntament de Meliana

Siguiendo con las charlas que iniciamos el año pasado sobre niños y niñas con necesidades particulares en el aprendizaje, este año hemos organizado 3 charlas dirigidas al profesorado.

Empezamos el pasado viernes 27 de abril con una charla sobre Alumnado con Altas Capacidades Intelectuales en la que contamos con la colaboración de la experta de la Asociación valenciana de Apoyo al Superdotado y Talentoso (Avast) Mª Luz Bueno a la que asistió prácticamente todo el profesorado.

El próximo viernes 18 de mayo se hablará sobre Trastorno con Déficit de Atención y/o hiperactividad en la que contaremos con los expertos de Asociación de Padres para Niños y Adolescentes con Déficit de Atención e HiperactividadAPNADAH y finalizaremos el 25 de mayo con la charla sobre el síndrome de Asperger que será impartida por expertos de la Asociación Asperger Valencia TEA.

Esperamos que las charlas faciliten la labor docente del profesorado y les permita incorporar con mayor facilidad adaptaciones curriculares a los niños que lo necesiten.

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias, Temas de interés y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s