Vota la proposta de l’AMPA del CRIST als pressupostos participatius de l’Ajuntament.

[Castellano]

De què va?

L’afluència creixent de pares i mares en cotxe a l’escola, els embossos en els accessos sobre tot a l’hora de l’entrada, les voreres estretes, la indisciplina a l’hora d’aparcar són causes que afecten a la seguretat dels xiquets i xiquetes de l’escola. Aquesta problemàtica ens va portar l’any passat a fer un estudi de la mobilitat de les famílies de primària per tal de proposar alternatives. Les families varen posar de manifest diversos punts conflictius i perillosos que trobaven camí de l’escola (te’l vàrem contar a Camins segurs per anar a l’escola).

Ens vàrem reunir amb el departament d’urbanisme de l’Ajuntament per a discutir-les i l’Ajuntament va considerar una viable realitzar algunes d’elles que a hores d’ara encara no s’han dut a terme.

Per això demanen la col·laboració de totes les famílies votant la proposta del AMPA als pressupostos participatius de l’Ajuntament per a que puga executar-se, ja que  un poble segur per als xiquets i xiquetes és un poble segur per a tothom. Aquest any el projecte continua i  necessitem la col·laboració del Ajuntament en els aspectes que són de la seva competència.

Es presenten les quatre propostes d’intervenció als punts perillosos i conflictius que detectaren les families a les rutes identificades en l’estudi (ruta Santa Maria, ruta Avinguda Corts Valencianes-tubs i ruta carrer Els Furs) que l’Ajuntament va considerar viable realitzar  i les quals de moment no s’han dut a terme.

 

Actuació 1.  Encreuament carrer Calvari amb Via Augusta i Carrer Aragó Actuació 2. Voreres estretes San Pere-Calvari-La Font
 
Es produeix un punt d’indisciplina viària a la intersecció carrer del Calvari amb el Carrer via Augusta ja que els cotxes van massa ràpid i no respecten el pas de vianants. Es proposa instal·lar sistemes de control de velocitat, avisos de pas de vianants o un semàfor àmbar amb pas de vianants i avisos per advertir als vehicles de la presencia d’un camí escolar. Ampliar la vorera del cantó carrer del Calvari –La Font amb una orella i millora de la vorera, per a crear un espai segur d’espera al semàfor. Incloure tanca de protecció. Ampliació del pas de vianants del semàfor del carrer la Font.
Actuació 3. Millora pas de vianants Inmaculada-> Corts Valencianes Actuació 4. Pas de vianants carrer via Augusta->Furs
Ampliació del pas de vianants del carrer de la Inmaculada a Corts Valencianes per a donar continuïtat des de la vorera del carrer Inmaculada ja que els vianants creuen per l’itinerari més curt fora del pas de vianants existent. Creació d’un pas de vianants per a creuar des del carrer via Augusta al carrer dels Furs ja que els alumnes que van per via Augusta procedents des del nord-oest del poble en arribar a l’encreuament amb el carrer dels Furs, ruta natural, mes curta i que evita l’aglomeració del carrer del Calvari, no tenen continuïtat per a creuar

Podeu consultar ací les fitxes completes de les propostes presentades.

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias, Mobilitat, Participación y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s