Ja estan ací els espectacles de l’AMPA: Glòria Fuertes per als menuts i Matemàgia per als grans

Un any més l’AMPA vol oferir als xiquets i xiquetes del col·le, la possibilitat de disfrutar d’un espectacle especial sense eixir del centre. Este divendres 20 d’abril els i les alumnes d’ Infantil, 1r i 2n de Primària, gaudiran de l’espectacle «Merienda de cuentos» a càrrec d’Elisa Matallín. Un espectacle de contes, poemes i titelles amb música en directe on els xiquets i xiquetes podran gaudir amb la tendra poesia de Gloria Fuertes.

Cua i Pelines, l’aranya d’Espanya, la fada acaramelada, la rateta Tenta, el cargol col-col, la bruixa bombolla … Personatges extrets de la literatura de Gloria Fuertes cobraran vida en aquest divertit conte que comptarà amb els elements típics d’un espectacle de titelles: amagatalls, cops, persecucions i molta participació del públic.

El passe per a Infantil serà a les 11 i per a Primària a les 12.

Aquest any, a més a més, també hem planificat per al mes de maig un espectacle per als més grans. Tercer, quart, cinqué i sisé de primària podran assistir a un espectacle de «Matemagia», on contarem amb el professor de l’IES Benlliure de València, Manolo Simón, que farà trucs de màgia a partir de les matemàtiques, operacions amb números i figures geomètriques, cartes i altres jocs.

Les sessions de Matemàgia tindran lloc el dimecres 16 de maig de vesprada i el dijous 17 de maig de matí.

Us seguirem informant

Aquestos espectacles estan subvencionats per l’Ajuntament de Meliana

Ya están aquí los espectáculos del AMPA: Gloria Fuertes para los pequeños y Matemagia para los grandes

Un año más el AMPA quiere ofrecer a niños y niñas del cole, la posibilidad de disfrutar de un espectáculo especial sin salir del centro. Este viernes 20 de abril los alumnos de Infantil, 1º y 2º de Primaria, disfrutarán del espectáculo «Merienda de cuentos» a cargo de Elisa Matallín. Un espectáculo de cuentos, poemas y títeres con música en directo donde los niños y niñas podrán disfrutar con la tierna poesía de Gloria Fuertes.

Coleta y Pelines, la araña de España, el hada acaramelada, la ratoncita Tenta, el caracol col-col, la bruja burbuja…  Personajes extraidos de la literatura de Gloria Fuertes cobrarán vida en este divertido cuento que contará con los elementos típicos de un espectáculo de títeres: escondites, golpes, persecuciones y mucha participación del público.

El pase para Infantil será a las 11 y para Primaria a las 12.

Este año, además, también hemos planificado para el mes de mayo un espectáculo para los más mayores. Tercero, cuarto, quinto y sexto de primaria podrán asistir a un espectáculo de «Matemagia», en el que contaremos con el profesor del IES Benlliure de Valencia, Manolo Simón, que hará trucos de magia a partir de las matemáticas, operaciones con números y figuras geométricas, cartas y otros juegos.

Las sesiones de Matemagia tendrán lugar el miércoles 16 de mayo por la tarde y el jueves 17 de mayo de mañana.

Os seguiremos informando.

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias, Talleres para la Comunidad y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s