L’AMPA del Crist de Meliana amb el projecte Viu-ho

Els ajuntaments d’Albalat dels Sorells, Foios i Meliana concorren a la tercera convocatòria del programa de desenrotllament urbà sostenible de la Unió Europea, finançat amb més de 30 milions d’euros del Fons Europeu de Desenrotllament Regional (FEDER) amb el projecte «EDUSI: Meliana, Foios i Albalat dels Sorells, VIUHO«.

El projecte té com a objectiu posar en valor les singularitats culturals de l’entorn de l’horta de València, fent servir la innovació i la creativitat urbanes per a garantir la sostenibilitat en l’ús dels recursos, adaptar els servicis socials a la nova realitat urbana i configurar una ordenació del territori equilibrada i accessible per a tot el món. Es portaran a terme millores en la mobilitat, l’eficiència energètica, el foment del teixit empresarial local, l’aprofitament dels recursos locals, la prevenció de la contaminació o la posada en valor del patrimoni, entre altres, per tal d’assegurar el benestar social.

I a mi, et preguntaràs, en què m’afecta açò?

Dins del pla Viu-ho  hi ha previstes una sèrie d’intervencions urbanístiques com ara la rehabilitació del palauet Nolla, un tunel de vianants entre la zona del poligon i el poble, la creació d’una nova via per a que el trànsit de cotxes evite el centre del poble, així com una nova redona a la antiga carretera de Barcelona que millorarà la comunicació amb Foios i Albalat. En definitiva, una millora de la mobilitat del notre poble que esperem revertisca en la creació dels camins segurs per anar a l’escola.

Així que, encara que sabem que la competència és gran, la nostra horta és molta horta… Bona Sort VIUHO!!

 

Esta entrada fue publicada en Mobilitat y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s