IMPORTANT: Informació sobre les activitats extraescolars de VESPRADA 2016-17// IMPORTANTE: Información sobre las actividades extraescolares de TARDE 2016-17

Per a la vostra informació us comentem alguns detalls sobre les extraescolars que es desenvolupen en horari de vesprada:

Com ja sabeu, les extraescolars començaran de manera general la setmana del 17 d’octubre, excepte tennis que començarà la setmana anterior.

Dilluns 10 d’octubre:                     Tennis

Dilluns 17 d’octubre:                      Colpbol, Zumba i Robòtica
Dimarts 18 d’octubre:                   Patinatge
Dimecres 19 d’octubre:                Arquilecturas

Alguns aspectes a tenir en compte:

  1. AUTORITZACIÓ Heu de facilitar a la tutora del vostre fill/a una autorització perquè el vostre fill/a puga anar-se amb el monitor de l’extraescolar a l’eixida de l’escola. Si teniu més d’una extraescolar podeu fer diverses o modificar-la adequadament. L’autorització pot ser en aquests termes. :

“Jo…………………………………..com a …mare/pare… del xiquet/a……………………………………. autoritze  que el meu fill siga arreplegat els …(dia de la setmana)……… a partir del 17 d’octubre, pel monitor de ….(nom extraescolar)… per al desenvolupament de l’activitat, responsabilitzant-me a la finalització d’aquesta de la seua recollida.
Signat”

2-. RECOLLIDA

Per a les extraescolars que es desenvolupen en la pistes del pati de primària: COPBOL, ZUMBA, TENNIS, PATINS

INICI DE L’ACTIVITAT: El monitor de l’activitat arreplegarà als xiquets de l’extraescolar a mesura que isquen de classe, en el hall de l’escola o directament en el pati de primària. En el cas que hi haja xiquets d’infantil, un dels monitors els arreplegarà de l’eixida d’infantil i els portarà al pati de primària per al desenvolupament de l’activitat.

FINALITZACIÓ: En acabar, els xiquets i xiquetes d’aquesta activitat seran arreplegats per les famílies en les mateixes pistes accedint a través del Poliesportiu municipal.

Per a les extraescolars que es desenvolupen en aules de l’escola: ROBÒTICA, ARQUILECTURAS, 

INICI DE L’ACTIVITAT: El monitor de l’activitat arreplegarà als xiquets de l’extraescolar a mesura que isquen de classe en el hall de l’escola i es dirigiran a l’aula que tinguen assignada per al desenvolupament de l’activitat.

FINALITZACIÓ: En acabar, els xiquets i xiquetes d’aquesta activitat eixiran per la porta d’accés al col·legi (entrada de professors). Les famílies esperaran fora que els professors els traguen.


Para vuestra información os comentamos algunos detalles sobre las extraescolares que se desarrollan en horario de tarde:

Como ya sabéis, las extraescolares empezarán de manera general la semana del 17 de octubre, excepto tenis que comenzará la semana anterior.

Lunes 10 de octubre:                    Tenis

Lunes 17 de octubre:                     Colpbol, Zumba y Robótica
Martes 18 de octubre:                   Patinaje
Miércoles 19 de octubre:              Arquilecturas

Algunos aspectos a tener en cuenta:

  1. AUTORIZACIÓN Tenéis que entregar a la tutora de vuestro hijo/a una autorización para que vuestro hijo/a pueda irse con el monitor de la extraescolar a la salida del colegio. La autorización puede ser en estos términos. Si tenéis más de una extraescolar podéis hacer varias o modificarla adecuadamente:

“Yo…………………………………..como …madre/padre… del niño/a……………………………………. autorizo a que mi hijo sea recogido los …(día de la semana)……… a partir del 17 de octubre, por el monitor de ….(nombre extraescolar)… para el desarrollo de la actividad, responsabilizándome a la finalización de ésta de su recogida.

Firmado”

2-. RECOGIDA

Para las extraescolares que se desarrollan en la pistas del patio de primaria: COPBOL, ZUMBA, TENIS, PATINES

INICIO DE LA ACTIVIDAD: El monitor de la actividad recogerá a los niños de la extraescolar a medida que salgan de clase en el hall de la escuela o directamente en el patio de primaria. En el caso de que haya niños de infantil, uno de los monitores los recogerá de la salida de infantil y los llevará al patio de primaria para el desarrollo de la actividad.

FINALIZACIÓN: Al acabar, los niños y niñas de esta actividad serán recogidos por las familias en las mismas pistas accediendo a través del Polideportivo municipal.

Para las extraescolares que se desarrollan en aulas del colegio: ROBOTICA, ARQUILECTURAS,

INICIO DE LA ACTIVIDAD: El monitor de la actividad recogerá a los niños de la extraescolar a medida que salgan de clase en el hall de la escuela y se dirigirán al aula que tengan asignada para el desarrollo de la actividad.

FINALIZACIÓN: Al acabar, los niños y niñas de esta actividad saldrán por la puerta de acceso al colegio (entrada de profesores), debiendo de esperar las familias a que los profesores los saquen.

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias, Extraescolares. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s