Reunió Consell Escolar Municipal (4/10/16)

ORDRE DEL DIA

1. LECTURA I APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR
2. AUTORITZACIÓ EXTRAESCOLARS
3. XARXA LLIBRES
4. PRECS I PREGUNTES

1. LECTURA I APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR
Es llig i s’aprova

2. AUTORITZACIÓ EXTRAESCOLARS
Se’ns informa que segons una normativa que data del 1984, al ser l’Ajuntament el responsable del centre fora del horari escolar, es necessari sol·licitar autorització a l’ajuntament per a la realització de totes les activitats extraescolars sol·licitant els espais (aules, pistes, etc.) per registre d’entrada de l’Ajuntament. Açò inclou les extraescolars de migdia, de vesprada i l’escola matinera i vespradera. Aquesta sol·licitud convé fer-la abans de l’estiu per a poder desprès oferir les extraescolars de les que es tinga autorització. Amb la mateixa sol·licitud, les extraescolars que necessiten les instal·lacions esportives, es derivaran al servei d’esports per a veure la disponibilitat de les pistes necessàries.

3. XARXA LLIBRES
Queda per fer el 2on pagament de Xarxallibres per part de l’Ajuntament. Açò suposa que al Crist, 208 alumnes queden per rebre la segona part de Xarxa Llibre. L’ajuntament ha remés als centres les dades que ha rebut de Conselleria per a que comproven si són correctes i coincideixen amb les dades que consten al centre i veure que coincideix l’import. L’ajuntament ha de justificar la despesa que va a fer abans del 7 de l’octubre i sols desprès de fer-la rebrà els diners per part de Conselleria.

4. PRECS I PREGUNTES
– Els representants de La Garrigosa expliquen la greu situació de massificació que pateix el centre (fort increment d’alumnes resultat de que arriben a l’institut els cursos desdoblats a les escoles, gran mancança de espais ja que es gasten com a aules espais que són departaments, salo d’actes, laboratoris, etc.). Comenten que existeix un projecte d’ampliació del Institut creant un aulari cap a la zona del carril bici. Porten un escrit on es planteja la situació i demanen la recuperació d’aquest projecte d’ampliació, demanant al Consell que la faça seva per a fer-la arribar a Conselleria. S’aprova per unanimitat.
– Es va a crear una comissió dins del consell per analitzar el tema de la jornada continua i jornada plurilingüe al municipi. A la comissió estaran presents tant mestres, com pares i mares i representants municipi.

Esta entrada fue publicada en Otras reuniones y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s