Quin oratge farà avui? L’Estació Meteorològica del CEIP El Crist de Meliana

Estació Metereològica

Estació Metereològica sobre la teulada d’infantil

Gràcies a l’ AMPA, l’equip directiu i el cos docent de l’escola, al CEIP El Crist de Meliana tenim instal·lada una estació meteorològica professional que ens permet conèixer, a través de la web, meteomeliana.es les dades de l’oratge a temps real de manera molt fiable.

Després d’un temps sense funcionar, ara està a ple rendiment i amb una nova web que permet saber la temperatura que fa, la humitat relativa, si plou o ha plogut i quant, la força i direcció del vent o la pressió atmosfèrica. Cada pàgina va acompanyada d’una breu explicació didàctica de les variables meteorològiques i els seus instruments de mesura, així com d’anècdotes i curiositats.

L’estació està equipada també amb un sensor de radiació ultraviolada, que ens permet saber el nivell de la radiació UV i el risc que comporta el sol per a la nostra pell.

A més a més, en la web es pot consultar la predicció de l’oratge dels següents dies per a Meliana i observar l’oratge a través de les imatges de satèl·lits i radars.

Esperem que tant mestres com alumnes i veïns de Meliana li pugueu traure el màxim de profit!

* Per a posar-se en contacte en Meteomeliana podeu escriure a info@meteomeliana.es o visitar la pàgina de facebook: facebook.com/meteomeliana.

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s