Dissabte 5 Març: 2ª Jornada contra la violència de gènere

Activitat organitzada per Conselleria d’interés per a alumnes, famílies i professors/es de 5è i 6è de primaria, per a treballar la prevenció de conflictes. Us anime’m a inscriure-vos amb els vostres fills i filles per a concienciar-se de l’importància d’aquest tema!

II TROBADA
de joves, famílies i professorat
CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
Aula Magna, Facultat de Filosofia i CC de l’Educació (Avgda. Blasco Ibáñez, 30- València)

 

POTS ELEGIR, NO SIGUES TITELLA

Després de l’èxit de la I Trobada “Qui ens atrau? I per què? i tota la línia de treball encetada des de la perspectiva de la socialització preventiva de la violència de gènere a molts centres educatius integrada en els seus plans de convivència, volem donar continuïtat i suport a aquestes línies de treball dirigides a fer front als problemes de convivència. Les recerques més referenciades a escala internacional mostren que a la base dels conflictes de convivència que es troben als centres educatius quasi sempre està la violència en les relacions socio-afectives i sexuals. La II Trobada pretén donar continuïtat a un l’espai de diàleg que faça visible el problema per concretar estratègies educatives amb les quals es puga superar i prevenir la violència de gènere.

Amb aquest trobada anual volem donar resposta a l’ordre 62/2014 per a l’actualització del pla de convivència; mitjançant la qual el model dialògic de prevenció de conflictes com actuació d’èxit escolar, se centra en activitats que fomenten la participació de tota la comunitat educativa i accions que fomenten el respecte a la diversitat a la igualtat i a la tolerància zero enfront de la violència.

Aquesta Trobada està dirigida a:

Alumnat (5é i 6é d’Educació Primària, Secundària, Formació Permanent d’Adults) i estudiants universitaris

Famílies

Professorat (universitari i no universitari)

Altres agents educatius

La inscripció es farà en línia fins el 28 de febrer. Cal que s’inscriga tant alumnat, com famílies i professorat. Podeu realitzar-la en el següent enllaç.

 

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s