Circular AMPA: Situació de les activitats extraescolars per a curs 2015-16

Benvolgudes famílies,

En una de les seues últimes visites, l’inspector de zona informava a la cap del Centre que no es podien realitzar activitats extraescolars en horari de migdia coincident amb el menjador. El motiu era que, segons el Sr. Inspector, existeix una indefinició de qui té la responsabilitat sobre els xiquets.

En horari de menjador els xiquets/tes estan coberts pel segur de SERUNION, però si assisteixen a una extraescolar –encara que totes les extraescolars tenen un segur- no està clar, segons ell, qui es faria càrrec o si podrien passar-se les responsabilitats entre tots dos segurs.

Davant aquesta situació des del AMPA ens hem mobilitzat cercant diferents alternatives de les quals us informem així com l’estat en el qual es troben:

  1. Que les extraescolars siguen oferides per SERUNION, en aquest cas SERUNION contractaria a als mestres de l’activitat SERUNION i els diferents mestres estan parlant però sembla que a aquests no els compensa el que els pagaria SERUNION
  1. Hem presentat un escrit a Conselleria plantejant, com a alternativa a aqueixa indefinició, que en el moment de la matricula de l’extraescolar el pare/mare signe un paper com que sap que el segur que cobreix al xiquet és el de l’extraescolar. Aquest document es signaria també per SERUNION i l’extraescolar Estem a l’espera de la resposta pel que no sabem si l’acceptaren.

Donades les dates en les quals estem, no sabem si tindrem resposta abans de l’estiu, però si hi ha alguna novetat la penjarem en el blog del AMPA que amb prou faenes acabem d’arrancar-ho (https://ampaelcristmeliana.wordpress.com). Hi trobareu les dues darreres actes de les reunions. A poc a poc anirem introduïnt les anteriors.

Esta entrada fue publicada en Anuncios y Noticias y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s